Zdá se, že vybudovat si silný imunitní systém, který nás dokáže ochránit před viry a bakteriemi, může být brzy naše jediná šance pro život bez strachu a obav.  Jenže, jak posílit imunitu? Jaké vitamíny pro imunitu zvolit? Které bylinky nejvíce pomohou proti nemocem a únavě? Jak si správně nastavit den? Díky nově spuštěnému online kurzu “Výzva pro imunitu” pod lékařským vedením MUDr. Davida Freje má teď šanci posílit svůj organizmus úplně každý. 

KDO JE MUDr. FREJ?

MUDr. David Frej patří k nejvíce uznávaným expertům na funkční medicínu u nás. Je autorem 19 knih na téma zdravý životní styl. Je častým hostem v hlavních TV a rozhlasových stanicích a pravidelně publikuje v nejčtenějších časopisech a novinách.

CO JE „VÝZVA PRO IMUNITU“?

Je to 28 denní online mentoringový program pod lékařským vedením MUDr. Davida Freje. Každý den na Vás čeká jedno video s akčním úkolem, které Vám pomůže do Vašeho života aktivovat nové zdravotní návyky. Navíc je MUDr. Frej plně k dispozici pro Vaše dotazy. Celý program je rozdělen do 4 tématických bloků: Imunita a strava / Byliny, doplňky a funkční potraviny / Stres, spánek a pohyb / Důležité principy v podpoře imunity.

Více informací ZDE.